Belysning

Det finns kanske inget som så enkelt kan förvandla ett hem till en mysig oas som snygg och bra belysning.

Vi lyser upp ditt hem och utför alla sorters typer av belysning- och ljussättningsjobb

Från hemmet, hela vägen ned till strandbryggan!
Vi hjälper dig sätta upp LED-lampor, spotlights, installera dimmer, taklampor, ljuskronor, fasadbelysning och allt däremellan, både inne- och utomhus, för att ditt hem ska bli så perfekt som möjligt. Vare sig du vill få till ett starkare och mer praktiskt ljus eller tona ner för att få önskad känsla finns vi där för dig och vi hjälper dig att planera hur din belysning blir så optimal och vackert utfört som möjligt.

Snabb och Smidig Service.

Försäkrade och auktoriserade elektriker.

Våra arbeten utförs alltid på rätt sätt och du kan lita på att jobbet görs korrekt av våra utbildade elektriker som har många års erfarenhet. Alla typer av uppsättningar har sina för- och nackdelar och vi kan rådgiva dig vad vi tror passar bäst för dig.

Allmän belysning

Spotlights eller taklampor är exempel på allmänbelysning som kan ge ett mjukt helhetsljus för hela rummet eller till exempel vid poolområdet. En bra allmänbelysning är grunden till en bra belysning som helhet.

Stämningsbelysning

Är du ute efter en mer estetisk känsla för att få till en avslappnande eller dekorativ funktion så är den perfekta lösningen att installera dimmers som ändrar ljuset precis så som du vill ha det för att få till en behaglig atmosfär i olika stunder.

Funktionsbelysning

Vill du punktbehandla ett område i eller utanför ditt hem kan det utföras med hjälp av funktionsbelysning. Med till exempel spotlights eller en mindre lampa som går att dimma kan du även platsbelysa för att diskret lysa upp punkter i bakgrunden. Även funktioner såsom rörelsestyrda sensorer fixar vi utan problem.

Kika gärna igenom våra bilder nedan på tidigare arbeten för att få inspiration!
Bokar oss gör du istället snabbt och smidigt på högersidan —->

Kom ihåg att bokningen ej är bindande utan endast en förfrågan där vi inför att vi åker ut kontaktar dig och stämmer av.

Spotlights

Ge ditt hem en behaglig belysning som sprider ett perfekt sken med en modern känsla.

Taklampa

Luta dig tillbaka och låt en kunnig hantverkare hjälpa dig med installationen. Vi kan även hjälpa dig med rådgivning genom hela processen.

Utomhusbelysning

Vi är även expert på utomhusbelysning för att du behagligt skall kunna arbeta utomhus i friska luften, kunna starta grillen där du vill ha den,  ta ut högtalaren eller tv och njuta av sommaren i sällskap med senaste tekniken. Detta ordnar vi enkelt och smidigt är med rätt placerade eluttag i din trädgård.

Lysrör

Något som snart är ur tiden är lysrör och vi rekommenderar att byta ut dina lysrör så snart som möjligt. Detta eftersom att EU-kommissionen har beslutat att från och med september 2023 ta ett viktigt steg mot en mer miljövänlig belysning, vilket berör främst T8- samt T5-lysrör som innehåller kvicksilver, vilket är ett av de farligaste miljögifterna.

LED-lampor

Vill du spara pengar så rekommenderar vi LED-belysning. Livslängd och energieffektivitet gör att det blir betydligt mindre kostsamt i längden än vanliga lampor.

LED-belysning är vår rekomendation att byta ut era lysrör till, vilket förbrukar betydligt mindre energi och är ett billigare alternativ i längden. 

Skicka Förfrågan

20200421_124218 (1)
boka oss, snabbt och enkelt!

0709602071

list.png

Kontakta oss

Vår kun­dresa bör­jar när du slår in vårt tele­fon­num­mer eller skickar en för­frå­gan om att boka en elektriker från vår hem­si­da.
Step 1
calendar.png

Välj en tid som passar dig​

Inbokad elektriker – Redan samma vecka! om så önskas!
Step 2
plumber.png

Våra elektriker rycker ut!

Våra yrkess­kick­li­ga elek­trik­er lös­er din utman­ing med säkra lös­ningar inom el.
Step 3

Asplund Eltjänst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.