Felsökning

Våra behöriga elektriker kan erbjuda en omfattande felsökning och hitta felet om ditt eluttag eller lampor inte fungerar som de ska.

Felsökning är en bra startpunkt när det kommer till reparation av elsystem och elkomponenter.

Har du någonsin råkat ut för den olyckliga situationen där en elektrisk apparat eller armatur i ditt hem slutar fungera, eller den börjar ge gnistor eller sprakande ljud? Det kan vara oerhört farligt för dig, och du kanske inte ens vill gå nära problemet av rädsla för att bli skadad eller få en elstöt. Det är därför enligt lag inte tillåtet att själv utföra dessa typer av elarbeten utan utbildning. Försäkringsbolagen kommer inte heller att ersätta de skador som kan uppstå.

Hur går en felsökning till?

Det första steget till elektrisk felsökning är att samla in så mycket information som möjligt om problemet. Vi behöver också identifera hur det normalt fungerar. Ju mer vi vet information vi kan få från dig om t.ex. tidigare reparationer eller underhållsarbeten som kan ha utförts på armaturen desto bättre. 

För att gå vidare måste elektrikerna identifiera vilka signaler som måste undersökas.
När detta är gjort bör elektrikerna kunna isolera eller ta bort den felaktiga eller trasiga komponenten från den elektriska armaturen.

När reparationsprocessen har slutförts måste elektrikerna felsöka den elektriska armaturen igen för att fastställa att deras reparationer har visat sig vara användbara. Detta är mycket viktigt eftersom det kommer att säkerställa att det inte finns några andra problem som kan dyka upp senare.

Nu har vi slutfört den elektriska felsökningen och problemet är löst.. Det sista steget kräver att elektrikern pekar ut grundorsaken till felet, d.v.s. om maskinen havererade i förtid eller om det fanns en viss komponent som kräver periodiskt underhåll eller utbyte.

Löser jordfelsbrytaren ut utan anledning?
Har strömen gått?
Uppstår det störningar i elinstallationerna?
Varierande ljusstyrka i belysning?
Orimliga höga eller varierande energikostnader?

Då kan en felsökning vara på sin plats. Låt därför våra certifierade elektriker snabbt och enkelt göra jobbet! Kontakta oss nu för en planerad felsökning till ett konkurrenskraftigt pris som du också kan göra ROT-avdrag för.

Kika gärna igenom våra bilder nedan på tidigare arbeten för att få inspiration!
Bokar oss gör du istället snabbt och smidigt på högersidan —->

Kom ihåg att bokningen ej är bindande utan endast en förfrågan där vi inför att vi åker ut kontaktar dig och stämmer av.

Skicka Förfrågan

20200421_124218 (1)
boka oss, snabbt och enkelt!

0709602071

list.png

Kontakta oss

Vår kun­dresa bör­jar när du slår in vårt tele­fon­num­mer eller skickar en för­frå­gan om att boka en elektriker från vår hem­si­da.
Step 1
calendar.png

Välj en tid som passar dig​

Inbokad elektriker – Redan samma vecka! om så önskas!
Step 2
plumber.png

Våra elektriker rycker ut!

Våra yrkess­kick­li­ga elek­trik­er lös­er din utman­ing med säkra lös­ningar inom el.
Step 3

Asplund Eltjänst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.